Uw traplift

Traplift stoel Elegance bruin

Op maat gemaakt

Veilig en gebruiksvriendelijk

Kwalitatief hoogwaardig

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

ontdek-meer.png 

Onze Partners in België

Klik op de kaart en vind een trapliftspecialist in uw regio.

Traplift partners in Belgie

Contact

Rechte traplift Handicare 1000 XXL

Meer weten? Onze adviseur beantwoordt al uw vragen

Bel 0031 (0)72 576 8888
 


online-info.png 


Onze trapliften in de kijker

Mijn zoektocht naar de ideale traplift. Waar begin ik?

Bent u op zoek naar een traplift? Dan komt er veel informatie op u af. Als ervaren trapliftspecialist vinden we het onze taak om u duidelijkheid te geven. Onze medewerkers zijn dagelijks met trapliften in de weer: van ontwikkeling en productie tot optimalisatie. Dankzij hun kennis en ervaring, krijgt u een correct antwoord op de meest voorkomende vragen over trapliften.

Een traplift, hoe werkt dat?

Traplift stoel Elegance zijkant

Een traplift bestaat uit een rail, twee motorunits en een stoel. De stoel is bevestigd aan de motorunits. Wanneer u de traplift gebruikt, sturen de motoren uw stoel zachtjes over de rail.

Ons assortiment trapliften bestaat uit vier modellen voor uw rechte trap en vier modellen voor uw ronde trap. Zo vindt u gegarandeerd de juiste traplift voor bij u thuis!

Aan welke kant van de trap wordt mijn lift bevestigd?

Dat kiest u zelf. Want alle Handicare-trapliften passen aan beide kanten van uw trap. Afhankelijk van uw persoonlijke thuissituatie en uw voorkeur, beslist u waar uw traplift geïnstalleerd wordt: links of rechts, en aan de binnen- of buitenzijde.

Onze adviseur stelt u alle verschillende mogelijkheden voor tijdens een huisbezoek. U krijgt een correct advies, gebaseerd op uw specifieke wensen.

Komt mijn traplift in een standaardontwerp?

Handicare Trapliften biedt u acht verschillende modellen. Hebt u uw traplift gekozen? Dan past u die zo aan dat hij perfect aansluit bij uw persoonlijke behoeften, uw smaak én uw interieur. U bepaalt de kleur van de lift en kiest al dan niet voor meerdere opties. Zo stelt u een lift samen die u 100 procent bevalt!

Hoe vergroot ik het gebruiksgemak van mijn traplift?

Het comfort van onze trapliften is sowieso al bijzonder hoog. Maar soms hebt u nood aan extra aanpassingen. In dat geval breidt u uw traplift naar eigen wens uit met extra opties.

Bel ons! Onze adviseur vertelt u alles over de uitbreidingsmogelijkheden van uw traplift.

Trapliften kwaliteit ISO 9001 en 14001 Is mijn traplift veilig?

Onze trapliften zijn getest en gekeurd door onafhankelijke keuringsinstellingen, zoals de TÜV en het Liftinstituut. De certificaten die we hiervoor kregen, staan garant voor de veiligheid van uw traplift. Bovendien test onze technieker uw lift meteen na de installatie. Zo schenken we u extra gemoedsrust en kunt u met een gerust hart gebruikmaken van uw gloednieuwe traplift.

Meer weten?

Nog vragen? Neem contact op met een van onze medewerkers. Bel 0031 72 576 8888 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.

This is a printed version of Handicare Trapliften.be of Handicare © 2017.

Heeft u vragen? Bel ons:

0031 (0)72 576 8888